Luovutus


Pennut ovat valmiita siirtymään uusiin koteihinsa vasta, kun olemme huolehtineet kaikesta tarvittavasta: eläinlääkärin tarkastuksista, rokotuksista, sirutuksesta ja perusteellisista tarkistuksista. Lisäksi, jokainen pentu on madotettu sekä kastroitu tai steriloitu ennen uuteen kotiin muuttamista.

Noudatamme Suomen Kissaliiton suositusta, jonka mukaan pentu on oltava vähintään 14 viikon ikäinen ennen luovutusta. Yleensä pennut ovat noin 15 viikon ikäisiä tai vanhempia luovutushetkellä, riippuen erityisesti siitä, miten tyttöpentujen leikkaushaavat ovat parantuneet. Luovutushetki sovitaan aina yksilöllisesti uuden omistajan kanssa. Lemmikkipennun hintaan sisältyvät kaikki kastraatio- tai sterilaatiotoimenpiteen kulut. Pennun mukaan tulee pentupakkaus, jossa on muutama ruokapussi/-purkki, leluja sekä kansio, jossa on mm. rekisterikirja ja kauppasopimus.

Lemmikkipennun hinta on 1300€. Varausmaksu on 300€, joka tulee maksaa hyvissä ajoin. Varausmaksua ei palauteta, vaikka ostaja tulisi toisiin ajatuksiin. Maksu on vahvistus molemminpuolisesta kauppasopimuksesta. Pentu tulee maksaa kokonaan ennen luovutuspäivää.

Vakuutuksen suosittelemme aina ottamaan pennulle. Ostaja itse hakee ja maksaa vakuutuksen.